dijous, 22 d’octubre del 2020

L8 SIMETRIA RADIAL 3D

 

    Passos:
    1) Nosaltres partirem d'un full A4 que plegarem per la meitat fins a aconseguir 2 rectangles (2 A5 de 21 x 14,85 cm).
    2) Agafarem 1 dels rectangles i el plegarem unint el costat més menut (14,85 cm) amb el més gran (21 cm). Tallarem el sobrant per a aconseguir un quadrat.
    2) Aquest quadrat que, ara està plegat en forma de triangle rectangle, el tornarem a plegar de manera que el quadrat dispose de 2 plecs per les seues diagonals.
    3) Agafarem el regle per a medir 3 vegades 2,5 cm conforme indica la imatge (el centre del quadrat està situat al marge inferior dret):

    4) En la imatge també observem un marge a la dreta d'1 cm d'amplària.
    5) I unes paral.leles a la hipotenusa del triangle rectangle. Que ens poden eixir perfectes si mesurem també 3 vegades 2,5 cm en el costat dret que vegem a la imatge i agafades des de dalt.
    6) Per a continuar conforme està la imatge només ens cal ja retallar aquestes paral·leles però fins al marge d'1 cm.
    7) Ja està llest per a desplegar-ho tot i unir zones conforme indiquen les imatges superiors o el vídeo que està millor explicat. RECORDA QUE NECESSITAREM 6 PECES COM LA IMATGE PER A ACONSEGUIR 1 ESTRELA. I que en un mateix full A4 ens eixen 2 peces com la imatge.
    
vídeo explicatiu a youtube: https://www.youtube.com/watch?v=P-5Wufd7zE8&list=RDCMUCt27StPYmWpiMLNLn5ngFDw&start_radio=1&t=240

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES AUDIOVISUALS

FELICITACIÓ DE NADAL 2022         REGAL PER A XAXI (PROJECTE LINGÜÍSTIC XÀTIVA - XIRIVELLA),  juny 2023