divendres, 1 de gener de 2021

L12 AUTORETRAT AMB QUADRÍCULA

     Ja sabeu que un autoretrat és el retrat que es fa un mateix.

    Per a facilitar-nos la nostra tasca, el nostre el farem amb l'ajuda de la fotografia i la geometria.

    Necessitarem:

1) Una fotocòpia en blanc i negre d'una fotografia nostra en 1r pla a tamany A4 ó inferior donat que la quadrícula que construirem la podem ampliar (la idea és no tindre dificultat en vorer les formes). 

2) L'escaire i el cartabó per a dibuixar una quadrícula sobre la fotocòpia.

    Una vegada açò llest, farem:

3) Reproduir la quadrícula en la nostra làmina adaptant el tamany de la quadrícula al nou format. És a dir, és possible que agrandem la quadrícula per a què el nostre 1r pla ocupe tota la làmina.

4) Dibuixar el nostre autoretrat amb l'ajuda de la quadrícula i fixant-nos bé en quina forma conté cada quadradet. Podem afegir-li lletres i nombres a les voreres per guiar-nos millor.

5) Agafar color i pintar el conjunt però, d'una manera especial. En la nostra persona farem servir els colors càlids i al fons estaran els freds. Fixa't bé en la següent imatge que t'indica quins són.

    A més a més, pintarem buscant textures de línies i formes geomètriques en cada quadradet de manera que evitem pintar tot un quadrat amb un sol color sense contindre cap forma.
    Per a què tota aquesta explicació l'entengau millor tot seguit us deixe unes imatges resolutives.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L14 FREDS + CÀLIDS

 Per a comprovar la sensació tèrmica que ofereixen els colors anem a dividir la làmina en dues parts iguals. A cada part farem un dibuix dif...