dilluns, 23 de març del 2020

1. SETMANA DEL 23 AL 27 DE MARÇ

Anem a continuar practicant amb el sistema dièdric! I, aprofitant que esteu confinats a casa, anem a fer pràctiques on-line. Crec que almenys açò sona expectant i us traurà de l'avorriment segur!

En primer lloc obrireu una carpeta sota el nom "PRÀCTICA 1 de (vostre nom)" on podreu deixar els vostres exercicis. Aquesta carpeta la podeu obrir en el vostre drive o escriptori,...

Dins aquesta deixareu les imatges de la vostra pràctica que és la següent:

Trobareu un exercici on-line on existeixen 16 peces per poder realitzar les seues 3 vistes principals (planta, alçat i perfil).

2) Cal realitzar les vistes de les 10 primeres peces emprant la llapicera virtual. Trobareu que és fàcil dibuixar amb ella. Serà important recordar que sempre caldrà clicar en la icona de la càmera de fotos desprès de realitzar les vistes de cada peça per a què registre el vostre resultat.

3) Guardar els vostres 10 resultats en la carpeta creada inicialment.

4) Enviar la carpeta al meu correu corporatiu que el trobareu al missatge que us enviaré tot seguit al vostre correu corporatiu.

Nota: Si algú o alguna detecta que estes 10 peces són excessivament fàcils, pot continuar realitzant les altres peces i enviar-me-les dins de la mateixa carpeta. Evidentment, ho valoraré positivament.

Si algú o alguna encara troba certes dificultats o simplement vol curiosejar més sobre el dièdric, pot pegar una ullada al següent enllaç on es troben les resolucions de 6 peces pas a pas. Espere que us serveixca per afermar coneixements. L'enllaç és: http://www.aulataller.es/ejercicios/alzado-perfil-planta/vistas01-tecnologia-ESO-alzado-perfil-planta.html

Vinga, a practicar i gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES AUDIOVISUALS

FELICITACIÓ DE NADAL 2022         REGAL PER A XAXI (PROJECTE LINGÜÍSTIC XÀTIVA - XIRIVELLA),  juny 2023