dilluns, 30 de març del 2020

2. SETMANA DEL 29 DE MARÇ AL 3 D'ABRIL

Hola grup!

1) El primer que fareu esta setmana és corregir les vistes de la setmana passada. Desprès de fer-vos algunes observacions, ara és el moment de concretar. Intenteu mirar-les bé i adonar-se'n de les errades que tenieu. Les solucions contenen en algunes peces línies discontinues, són les arestes que existeixen però que no són visibles des d'eixa vista. No les prengau com a errades si no les haveu posat.





2) El segon serà seguir les instruccions de la pàgina que se vos mostra en l'enllaç següent: http://www.aulataller.es/ejercicios/perspectiva-caballera/pieza01-tecnologia-ESO.html
       Aquest us servirà per observar la construcció de peces en perspectiva cavallera dins una quadrícula. Només heu d'anar clicant i observar!

3) El tercer ja fareu un sol exercici en un full quadriculat. Consistirà en fer en perspectiva cavallera la peça donada per les seues vistes principals. La peça és:
Per a guiar-te en el tamany, situació i inici, segueix-me en les indicacions:
1r. Agafa un full quadriculat.
2n. Al marge superior esquerre dibuixa un cub en perpectiva cavallera (comença per dibuixar un quadrat de 8 x 8 quadrats, i tot seguit simula-li una profunditat agafant la diagonal de 4 quadrats; continua amb paral·leles).
3r. Dibuixa el perfil en la cara que et quedarà a l'esquerre. Fixa't en el següent exemple per a una altra peça.


4t. Fixant-te ara en l'alçat, intenta ara dibuixar-lo però en diferents plans de profunditat guiant-te pel perfil dibuixat en la cara lateral.
5é. Continua fixant-te en les vistes per simular la peça en 3D.

Tot seguit us deixe un enllaç a video per a què us siga d'utilitat. Espere que ho aconseguiu. Envieu-me al correu el vostre treball resolt o no mitjançant foto.

https://www.youtube.com/watch?v=kmCnDordoLk





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS NOSTRES AUDIOVISUALS

FELICITACIÓ DE NADAL 2022         REGAL PER A XAXI (PROJECTE LINGÜÍSTIC XÀTIVA - XIRIVELLA),  juny 2023